اقدامات پس از رد شدن اقامت

اگر درخواست اقامت رد شود چکار کنیم ؟

با رد شدن درخواست اقامت ، شخص تا 6 ماه بعد نمی تواند از همان روش قبلی مجدد درخواست بدهد و طبیعتا باید این مدت 6 ماهه را خارج از خاک ترکیه سپری کند.

اما درصورتی که نوع درخواست اقامت برای بار دوم با درخواست اول متفاوت باشد شخص می تواند در همان زمان برای ارائه مجدد درخواست خود به اداره مهاجرت اقدام کند.

برای مثال اگر درخواست اقامت از نوع توریستی باشد و رد شود ، 6 ماه بعد می توان مجدد درخواست اقامت توریستی داد ، اما اگر برای بار دوم پس از ریجکت شدن درخواست اقامت از نوع تحصیلی یا هرنوع اقامت بجز توریستی باشد، همان زمان می توان مجدد برای ارائه ی درخواست به اداره مهاجرت اقدام کرد.

نکته ی مهم این است که پس از رد شدن اقامت به هر نوع که باشد، چه قصد داشته باشد از همان روش اول مجدد درخواست بدهید،چه از نوع دیگر ،حتما باید از خاک ترکیه خارج شده و مجدد بازگشته و مدارک مورد نیاز را تکمیل کرده و به اداره مهاجرت ارائه دهید.

باید دقت کنید که با رد شدن اقامت اگر هنوز مدت ویزا 90 روز توریستی شما به اتمام نرسیده باشد که به راحتی از ترکیه خارج شده و مجدد وارد خواهید شد،اما حتما باید قبل از اتمام 90 روز برای دریافت نوبت راندوو اقدام کنید.

درصورتی که مدت ویزا 90 روزه ی شما تمام شده باشد و درخواست اقامت رد شود ، اداره ی مهاجرت 10روز برای خروج از کشور به شما زمان می دهد،بهترین راه این است که در مدت 10 روز با دریافت نامه ی خروج از اداره ی مهاجرت خاک ترکیه را ترک کنید.

دقت کنید حتما نامه ی خروج از اداره ی مهاجرت دریافت شود،تا جریمه پرداخت نکنید و اسم شما جزء لیست متخلفین از قوانین اقامت قرار نگیرد.

اما اگر از زمان 10 روز تخلف کردید بهتر است هرچه سریع تر به فرودگاه رفته و با پرداخت پنالتی (مبلغ جریمه) خاک ترکیه را ترک کنید ، در غیر این صورت ممکن است پلیس متوجه حضور غیرقانونی شما شده و دیپورت شوید.

اگر شخصی پس از رد شدن اقامت بدون تخلف خاک ترکیه را ترک کند ، می تواند با استفاده از قانون ورود شرطی بدون نیاز به سپری کردن 90 روز خارج از ترکیه به این کشور بازگشته و درخواست اقامت جدید خود را در مدت 10 روز به اداره ی مهاجرت ارائه دهد.

Nymphaea

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *